Запрошуємо Вас прийняти участь у семінарах - практикумах

Опубликовано: 13 Июнь 2017
Просмотров: 571

20 червня 2017р. “Впровадження системи управління якістю згідно ДСТУ ISO 9001:2015” та “Внутрішній аудит систем управління згідно ДСТУ ISO 19011:2012”.
Вартість семінару складатиме 1600 грн. (з ПДВ) *.

21 червня 2017р. "Системи менеджменту безпечності харчових продуктів (ISO 22000). Принципи НАССР" та “Внутрішній аудит систем управління згідно ДСТУ ISO 19011:2012”.
Вартість семінару складатиме 1600 грн. (з ПДВ)*.

* За участю в семінарі більше 2-х осіб від одного підприємства вартість становить 1440,00 грн. за навчання однієї особи.

На семінарі-практикумі будуть розглянуті питання, щодо впровадження, функціонування, сертифікації систем менеджменту, внутрішнього аудиту та управління ризиками.

Семінар-практикум буде проводитись провідними фахівцями, що мають багаторічний досвід у галузі управління якістю та сертифікації систем менеджменту.
Місце проведення м . Одеса, вул. Ковальська 13, 4 поверх, актова зала Початок о 10-00

Учасники отримають свідоцтва.

В рамках семінару бажаючі можуть придбати офіційні копії стандартів ДСТУ ISO 9001:2015, ДСТУ ISO 22000: 2007 та ДСТУ ISO 19011:2012.

Для участі у семінарі-практикумі необхідно подати заявку e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. або факс (048) 715-00-95.

Примітка: До вартості курсу входять необхідні інформаційні матеріали, які видаються учасникам, кава та чай (в перервах). До вартості не входять витрати на проїзд та проживання.

Контакти:
8 (0482) 49-61-95; 8 (048) 726-79-78
E-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Литвиненко Тетяна Валеріївна
Тимошенко Ірина Аркадіївна

Інформація для Вас
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Отримайте відповіді на Ваші запитання від одного з працівників нашої служби підтримки клієнтів, заповнивши наведену нижче форму. Також будемо вдячні Вам за будь-які зауваження та пропозиції щодо оптимізації роботи підприємства та його відділів.