Вимоги стандартів НАТО до систем якості. Інтеграція вимог військових стандартів України в СУЯ підприємства.

Опубликовано: 09 Август 2017

ПРОГРАМА СЕМІНАРУ

СІМІНАР ПРОВОДИТЬСЯ 5-6 жовтня 2017 р. на базі
ДП «Одесастандартметрологія» за адресою: м. Одеса, вул. Чорноморська 10 (актова зала)

Мета семінару: формування розуміння вимог стандартів НАТО при розробці, реалізації і підтримці систем менеджменту якості на підприємствах ОПК України.

Організатори: ТОВ «Телекарт-Прилад» (розробник і виробник засобів зв'язку, управління, телекомунікацій, обробки і передачі інформації для ЗС України) та ДП «Одесастандартметрологія» (найбільший у південному регіоні центр стандартизації, метрології та сертифікації, який є акредитованим органом оцінки відповідності ).

Тренери семінару:
Кравченко Олексій - керівник служби якості ТОВ «Телекарт-Прилад».
Литвиненко Тетяна - керівник відділу сертифікації систем менеджменту, аудитор.

Вартість участі у семінарі 3000 грн. с ПДВ для одного участника. Оплата здійснюється за безготівковим розрахунком після укладення договору.

Контактні дані

Кравченко Олексій:
Тел. 048-711-60-81
Моб. 095-27-46-900

Литвиненко Тетяна
тел. 048-2-49-61-95

З питань участі звертайтесь до нас одним із таких способів:
тел. 048-715-00-94
Контактна особа Наришкіна Ірина