Сертифікація систем управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) ISO 22000

Просмотров: 1322

Завантажити бланк заявки

Перелік необхідних документів

Сертифікація проводиться на відповідність вимогам стандарту (ДСТУ ISO 22000);

Застосування ISO 22000 (ДСТУ ISO 22000) в системі управління підприємством допомагає визначити процеси харчового ланцюга і небезпечні чинники і контролювати їх за допомогою визначення критичних контрольних точок (ККТ).

З огляду на те, що питання безпеки населення безпосередньо залежать від якості харчової продукції, актуальним питанням сьогодення є спрямованість зусиль на створення на підприємствах харчової промисловості належної організації виробничих процесів, які підштовхували б виробника на випуск якісних продуктів харчування.

Сьогодні, найчастіше, споживач, щоб бути впевненим в тому, що він буде постійно отримувати від виробника товар тієї якості, яка йому потрібно, вимагає додаткових гарантій. Сертифікат на системи НАССР може служити для нього як свідчення того, що у виробника створені всі умови для того, щоб гарантувати стабільний випуск якісної і безпечної продукції.

Застосування підходів HACCP (ДСТУ ISO 22000) в системі управління підприємством дає багато внутрішніх і зовнішніх переваг:
Зовнішні переваги впровадження системи HACCP
• Підвищується довіру споживачів до продукції, що виробляється;
• Відкривається можливість виходу на нові, в тому числі міжнародні, ринки, розширення вже існуючих ринків збуту;
• Додаткові переваги при участі в важливих тендерах;
• Підвищується конкурентоспроможність продукції підприємства;
• Підвищення інвестиційної привабливості;
• Зниження числа рекламацій за рахунок стабільної якості продукції;
• Створення репутації виробника якісного і безпечного продукту харчування.
Внутрішні вигоди впровадження HACCP
• Основа HACCP - системний підхід, що охоплює параметри безпечності харчових продуктів на всіх етапах життєвого циклу - від отримання сировини до використання продукту кінцевим споживачем;
• Використання превентивних заходів, а не запізнілих дій щодо виправлення шлюбу і відкликання продукції;
• Значна економія за рахунок зниження частки браку в загальному обсязі виробництва;
• Документально підтверджена впевненість щодо безпеки продуктів, що виробляються, що особливо важливо при аналізі претензій і в судових розглядах;
• Додаткові можливості для інтеграції з іншими системами менеджменту.

 

Задати питання і отримати докладну інформацію по сертифікації системи менеджменту, Ви зможете у відділі сертифікації систем менеджменту

Контактна інформація

Начальник відділу сертифікації систем менеджменту –  Литвиненко Тетяна Валеріївна
Заступник начальника відділу сертифікації систем менеджменту - Сочинська Неля Григорівна
Тел. відділу (048) 49-61-95
E-mail – Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Одеса, вул. Чорноморська, 10

Інформація для Вас
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Отримайте відповіді на Ваші запитання від одного з працівників нашої служби підтримки клієнтів, заповнивши наведену нижче форму. Також будемо вдячні Вам за будь-які зауваження та пропозиції щодо оптимізації роботи підприємства та його відділів.