ПРАЦЮЄМО У ЗВИЧАЙНОМУ РЕЖИМІ  Phone ,     E-mail     Адреса   

Сертифікація систем управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) ISO 22000

Просмотров: 8654

Завантажити бланк заявки

Перелік необхідних документів

Сертифікація проводиться на відповідність вимогам стандарту (ДСТУ ISO 22000). Застосування ISO 22000 (ДСТУ ISO 22000) в системі управління підприємством допомагає визначити процеси харчового ланцюга і небезпечні чинники і контролювати їх за допомогою визначення критичних контрольних точок (ККТ).

З огляду на те, що питання безпеки населення безпосередньо залежать від якості харчової продукції, актуальним питанням сьогодення є спрямованість зусиль на створення на підприємствах харчової промисловості належної організації виробничих процесів, які підштовхували б виробника на випуск якісних продуктів харчування.

Сьогодні, найчастіше, споживач, щоб бути впевненим в тому, що він буде постійно отримувати від виробника товар тієї якості, яка йому потрібно, вимагає додаткових гарантій. Сертифікат на системи НАССР може служити для нього як свідчення того, що у виробника створені всі умови для того, щоб гарантувати стабільний випуск якісної і безпечної продукції.

Застосування підходів HACCP (ДСТУ ISO 22000) в системі управління підприємством дає багато внутрішніх і зовнішніх переваг:

Зовнішні переваги впровадження системи HACCP
• Підвищується довіра споживачів до продукції, що виробляється;
• Відкривається можливість виходу на нові, в тому числі міжнародні, ринки, розширення вже існуючих ринків збуту;
• Додаткові переваги при участі в важливих тендерах;
• Підвищується конкурентоспроможність продукції підприємства;
• Підвищується інвестиційна привабливість;
• Зниження числа рекламацій за рахунок стабільної якості продукції;
• Створення репутації виробника якісного і безпечного продукту харчування.
Внутрішні вигоди впровадження HACCP
• Основа HACCP - системний підхід, що охоплює параметри безпечності харчових продуктів на всіх етапах життєвого циклу - від отримання сировини до використання продукту кінцевим споживачем;
• Використання превентивних заходів, а не запізнілих дій щодо виправлення браку і відкликання продукції;
• Значна економія за рахунок зниження частки браку в загальному обсязі виробництва;
• Документально підтверджена впевненість щодо безпеки продуктів, що виробляються, що особливо важливо при аналізі претензій і в судових розглядах;
• Додаткові можливості для інтеграції з іншими системами менеджменту.

Задати питання і отримати докладну інформацію по сертифікації системи менеджменту, Ви зможете у відділі сертифікації систем менеджменту.

Контактна інформація

Відділ сертифікації систем менеджменту

Сочинська Неля Григорівна начальник відділу
Пінакі Ольга Олександрівна заступник начальника відділу


Тел. відділу: (048) 725-15-07, (048) 726-79-78
E-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Адреса: м. Одеса, вул. Чорноморська, 10 (2 поверх, каб. 25)

Напишіть нам
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Отримайте відповіді на Ваші запитання, заповнивши наведену нижче форму. Також будемо вдячні Вам за будь-які зауваження та пропозиції щодо оптимізації роботи підприємства.

ДП "Одесастандартметрологія" не має контрольно-наглядових повноважень.
Прохання зі скаргами на якість товарів, робіт і послуг звертатись до ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області