
ШАНОВНІ ПАРТНЕРИ!
Запрошуємо вас прийняти участь у семінарі-практикумі за темою:
«Система HACCP на підприємствах харчової промисловості.
Особливості впровадження. Програми-передумови.
Розробка Плану HACCP»
Вартість семінару складатиме 2400 грн. (з ПДВ)
Дата проведення: 19 вересня 2019 р., реєстрація з 9:00 до 10:00, початок о 10:00
Місце проведення: м. Одеса, вул. Ковальська 13, 4 поверх, актова зала
Доповідач: Литвиненко Т. В., аудитор
На семінарі-практикумі будуть розглянуті наступні питання:
По закінченню семінару учасники отримають свідоцтва.
Більше дізнатись про семінар: тел. (048) 726-79-78, (048) 49-61-95
Подати заявку на участь: e-mail:
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
або факс (048) 715-00-95
ЗАВАНТАЖИТИ ЗАЯВКУ
![]() |