Уряд затвердив Порядок встановлення спеціальних умов імпорту харчових продуктів та кормів

Опубликовано: 15 Октябрь 2019

Уряд затвердив Постанову від 09 жовтня 2019 р. № 869 "Про затвердження Порядку встановлення спеціальних умов імпорту харчових продуктів та кормів".

Постановою передбачається встановлення спеціальних умов імпорту харчових продуктів та кормів, посилення контролю за їх переміщенням через державний кордон України, усунення чи зменшення до прийнятного рівня загрози для здоров’я людини та/або тварини, пов’язаної із ризиком наявності небезпечного фактору у вантажі, що ввозиться (пересилається) на митну територію України.

Рішення прийняте з метою охорони території України від занесення особливо небезпечних хвороб тварин, у першу чергу спільних для тварин та людей.

Постанова від 09 жовтня 2019 р. № 869 "Про затвердження Порядку встановлення спеціальних умов імпорту харчових продуктів та кормів">>>