ПРАЦЮЄМО У ЗВИЧАЙНОМУ РЕЖИМІ  Phone ,     E-mail     Адреса

УВАГА! Випробувальний центр підприємства отримав нові повноваження

Опубликовано: 26 Ноябрь 2019

ДП "Одесастандартметрологія" повідомляє, що згідно з наказом №1079 від 06.11.2019р. Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Випробувальний центр Державного підприємства "Одеський регіональний центр стандартизації, метрології та сертифікації" уповноважений на здійснення лабораторних досліджень (випробувань) для цілей Державного контролю за видами (напрямами) лабораторних досліджень (випробувань) харчових продуктів та продовольчої сировини, а саме:

- проведення фізико-хімічних досліджень (випробувань);
- проведення хроматографічних досліджень (випробувань);
- проведення токсикологічних досліджень (випробувань);
- проведення радіологічних та мікробіологічних досліджень (випробувань).

Запрошуємо Вас до Випробувального центру для здійснення лабораторного контролю харчової продукції, продовольчої сировини та інших об'єктів санітарних заходів, передбачених розділом VII Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів".

Співпраця з нашим Випробувальним центром дозволить Вам бути впевненими у безпечності Вашої продукції та запобігти непорозумінь з органами державного контролю.

Сподіваємось на взаємовигідну співпрацю.

З усіх питань звертайтесь за телефонами:
(048) 715-00-94, (048) 715-00-91, (048) 726-79-49 або на E-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Отримайте відповіді на Ваші запитання, заповнивши наведену нижче форму. Також будемо вдячні Вам за будь-які зауваження та пропозиції щодо оптимізації роботи підприємства.

ДП "Одесастандартметрологія" не має контрольно-наглядових повноважень.
Прохання зі скаргами на якість товарів, робіт і послуг звертатись до ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області