Спростування недостовірної інформації

Опубликовано: 06 Февраль 2020

05 лютого 2020 в засобах масової інформації та інтернет-ресурсах Одещини невідомими особами була розміщена інформація щодо затримання співробітників ДП "Одесастандартметрологія" при отриманні неправомірної вигоди від приватного підприємця за сертифікат відповідності ISO 22000.

З обуренням повідомляємо, що зазначена інформація підлягає спростуванню, оскільки є недостовірною, такою, що не відповідає дійсності та негативно впливає на репутацію підприємства та колектива ДП "Одесастандартметрологія".

Факти наступні:

05 лютого 2020 р., за ухвалою Печерського суду м. Києва, співробітниками Департаменту спеціальних розслідувань МВС України у приміщеннях ДП "Одесастандартметрологія" за адресою вул. Чорноморська, буд. 10, проведено обшукові заходи на предмет виявлення нібито переданої підприємцем готівки за сертифікат відповідності ISO 22000;

за результатами проведеного обшуку факту передачі готівкових коштів не встановлено;

ніхто із співробітників ДП "Одесастандартметрологія" не затриманий, підприємство працює в штатному режимі.

Вважаємо що порушення основних принципів інформаційних відносин згідно закону України "Про інформацію" журналістами певних видань та власниками веб-сайтів є безвідповідальним та не повинно мати місце в нашому суспільстві.

Про вирішення даної ситуації буде надана додаткова інформація.

Адміністрація та колектив ДП «Одесастандартметрологія»