УВАГА! Тимчасово змінено порядок та режим роботи підприємства (оновлено)

Опубликовано: 18 Март 2020

Шановні клієнти!

Доводимо до вашого відома, що на період карантину було тимчасово змінено режим роботи ДП "Одесастандартметрологія". Підприємство працює з 8:00 до 16:45 пн-чт, в п'ятницю з 8:00 до 15:30, обідня перерва з 12:30 до 13:00.

З метою запобігання поширенню короновірусу в Україні, ДП "Одесастандартметрологія" запроваджені відповідні обмежувальні протиепідемічні заходи, а саме:

• заборонений вхід до будівель підприємства суб'єктам звернення без захисних масок;
  • при вході до будівель підприємства введене обов'язкове оброблення рук антисептичними засобами;
  • особистий прийом суб'єктів звернення у приміщеннях підприємства здійснюється тільки за попередньою домовленністю (по телефону) зі спеціалістами;
  • за можливості, отримуйте результати та направляйте заявки в електронному вигляді на e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. або Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Просимо вибачення за тимчасові незручності.
Дякуємо за розуміння.

З повагою,