Вручення нагород в Одеському державному аграрному університеті

Опубликовано: 26 Февраль 2021

ДП "Одесастандартметрологія" успішно співпрацює з багатьма підприємствами агропромислового комплексу Одещини та закладами освіти. Так, одним із надійних партнерів нашого підприємства є Одеський державний аграрний університет. Ця тісна і плідна співпраця була відзначена нагородою Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

Урочистий захід відбувся 23 лютого в головному корпусі Одеського державного аграрного університету. За дорученням міністра, Генеральний директор ДП "Одесастандартметрологія" Гукасян А.П вручив цінні подарунки - іменні наручні годинники Мінекономіки ректору університету - доктору ветеринарних наук, професору Михайлу Брошкову та проректору з наукової роботи і міжнародних зв'язків - доктору ветеринарних наук, доценту Олексію Данчуку.

Отримайте відповіді на Ваші запитання, заповнивши наведену нижче форму. Також будемо вдячні Вам за будь-які зауваження та пропозиції щодо оптимізації роботи підприємства.

ДП "Одесастандартметрологія" не має контрольно-наглядових повноважень.
Прохання зі скаргами на якість товарів, робіт і послуг звертатись до ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області