ПРАЦЮЄМО У ЗВИЧАЙНОМУ РЕЖИМІ  Phone     E-mail     Адреса

Щодо роботи підприємства в умовах воєнного стану

Опубликовано: 30 Март 2022

Шановні колеги, партнери!

Державне підприємство «Одеський регіональний центр стандартизації, метрології та сертифікації» в умовах воєнного стану здійснює всі необхідні заходи щодо виконання робіт та надання послуг в сфері стандартизації, метрології та метрологічної діяльності, оцінки відповідності на території м. Одеси, Одеської області, півдня України.

Головне завдання для нас сьогодні – це виконання покладених на підприємство функцій, що забезпечать підтримку та збереження економіки України.

Фахівці державного підприємства «Одеський регіональний центр стандартизації, метрології та сертифікації» продовжують належне забезпечення послугами зі стандартизації, метрології та оцінки відповідності та виконання завдань Угоди про асоціацію між Україною та Європейськім Союзом з різних куточків нашої держави та поза її межами, в тому числі в режимі онлайн.

Предметом діяльності ДП «Одесастандартметрологія» є:

• у сфері стандартизації: проведення робіт з видання, відтворення та розповсюдження офіційних копій національних нормативних документів, надання суб’єктам господарювання науково-методичної допомоги та інформаційно-консультаційних послуг, допомога у розробці технічних умов з постановкою до «БАЗИ ДАННИХ «ТЕХНІЧНІ УМОВИ УКРАЇНИ», перевірка технічних умов та змін до технічних умов на відповідність діючого законодавства, з постановкою до «БАЗИ ДАННИХ «ТЕХНІЧНІ УМОВИ УКРАЇНИ», актуалізація нормативних документів;
  • у сфері метрології: проведення повірки засобів вимірювальної техніки, які застосовуються у сфері законодавчо регульованої метрології та перебувають у експлуатації, проведення калібрування засобів вимірювальної техніки та устаткування, проведення вимірювань, надання висновків та довідок, що передбачені законодавством, розроблення методик вимірювань, проведення або участь у проведенні інших робіт та надання інших послуг, пов’язаних із забезпеченням єдності вимірювань;
  • у сфері оцінки відповідності: проведення робіт з оцінки відповідності згідно з технічними регламентами, укладання угод про взаємне визнання результатів робіт з оцінки відповідності;
  • у сфері лабораторних досліджень: проведення контролю харчових продуктів за будь-якими показниками якості та безпеки.

Офіційні ресурси ДП «Одесастандартметрологія» (sm.od.ua) продовжують працювати та інформувати про діяльність нашого підприємства.

За інформацією звертатись:

Україна, 65014, м. Одеса, вул. Чорноморська, 10

Тел. (048) 722-41-95, (050) 490-99-10

Отримайте відповіді на Ваші запитання, заповнивши наведену нижче форму. Також будемо вдячні Вам за будь-які зауваження та пропозиції щодо оптимізації роботи підприємства.

ДП "Одесастандартметрологія" не має контрольно-наглядових повноважень.
Прохання зі скаргами на якість товарів, робіт і послуг звертатись до ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області