ПРАЦЮЄМО У ЗВИЧАЙНОМУ РЕЖИМІ  Phone     E-mail     Адреса

ШАНОВНІ КЛІЄНТИ!
ПІДПРИЄМСТВО ПРАЦЮЄ У ЗВИЧАЙНОМУ РЕЖИМІ.
ДОВІДКИ ЗА ТЕЛЕФОНОМ: (048) 722-41-95

ШАНОВНІ КОЛЕГИ ТА ПАРТНЕРИ!

Державне підприємство «Одеський регіональний центр стандартизації, метрології та сертифікації» (скорочено ДП «Одесастандартметрологія»), яке належить до сфери управління Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та є державним комерційним підприємством.

Хочемо повідомити, що ми підтримуємо життєздатність підприємства у цих важких для країни умовах воєнного стану і робимо все, що можливо для нашої Держави та наших замовників. Ми маємо можливість задовольняти наших замовників та надавати необхідні послуги, як з метрології так і стандартизації та сертифікації. Цим ми робимо свій внесок в підтримання економіки, стабільність якої так важлива у такий час, а кожен замовник послуг робить свій внесок у цих умовах, за що ми Вам дуже вдячні!

Юридична адреса Центру: 65014, м. Одеса, вул. Чорноморська, 10.

За місцем знаходження Центр розташовано за двома адресами:

• вул. Чорноморська, 10 - центр адміністративний, з сертифікації, стандартизації та нормативного забезпечення. Адміністративний центр є пам’ятником архітектури, який розміщений у історичній частині міста;
  • вул. Ковальська, 13 - метрологічний та випробувальний центри.

Є два структурні підрозділи, які працюють у містах Подольськ та Ізмаїл.

Нагадуємо, що предметом діяльності ДП «Одесастандартметрологія» є виконання робіт та надання послуг у сфері стандартизації, метрології, оцінки (підтвердження) відповідності (сертифікації), а також проведення випробувань та досліджень.

У сфері метрології підприємство надає наступні послуги:

• повірка засобів вимірювальної техніки;
  • калібрування засобів вимірювальної техніки, іншого устаткування;
  • атестація випробувального обладнання;
  • вимірювання відповідно до методик виконання вимірювань (у т.ч. контроль вихідних параметрів обладнання).

У сфері оцінки відповідності (сертифікації):

• сертифікація (оцінка відповідності) харчової продукції та продовольчої сировини;
  • сертифікація (оцінка відповідності) промислової продукції;
  • сертифікація (оцінка відповідності) будівельної продукції;
  • сертифікація (оцінка відповідності) дорожньо-транспортних засобів;
  • сертифікація систем управління якістю на відповідність міжнародним стандартам ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, ISO 45001;
  • сертифікація послуг (готелі, пансіонати, санаторії, ресторани, їдальні та інші).

У сфері стандартизації:

• роботи з виготовлення та розповсюдження копій нормативних документів на паперових носіях;
  • актуалізація нормативних документів підприємств області;
  • розробка технічних умов.

У сфері випробувань

• роботи з випробувань харчової продукції та продовольчої сировини за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками;
  • радіологічні випробування харчової та промислової продукції.

ДП «Одесастандартметрологія» має необхідну акредитацію та повноваження на виконання робіт в сфері метрології, стандартизації та сертифікації.

Сподіваємось на плідну співпрацю! Дякуємо що Ви з нами!

Паспорт безпеки (SDS (safety data sheet) - паспорт безпеки; MSDS (material safety data sheet) - лист охорони даних, характеристика безпеки матеріалу) розробляємо відповідно до Регламенту ЄС № 1907/2006 REACH. Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до відділу інформаційно-аналітичної роботи: тел. (048) 715-00-94, email: 17@sm.od.uaДетальніше

СТАНДАРТ ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT)
Шановні відвідувачи! У фонді НД ДП "Одесастандартметрологія" ви можете замовити національний стандарт ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) «СИСТЕМИ КЕРУВАННЯ БЕЗПЕЧНІСТЮ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. ВИМОГИ ДО БУДЬ-ЯКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ В ХАРЧОВОМУ ЛАНЦЮЗІ»,
що набув чинності 1 вересня 2021 року і виданий українською мовою. Контактний телефон: (0482) 49-61-79
ДО УВАГИ ПІДПРИЄМСТВ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ, ЩО ПРАЦЮЮТЬ У СФЕРІ НАДАННЯ МЕДИЧНИХ ТА СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ НАСЕЛЕННЮ
Щодо моніторингу рівня випромінювання ультрафіолетових бактерицидних ламп
ВИПРОБУВАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПІДПРИЄМСТВА ОТРИМАВ НОВІ ПОВНОВАЖЕННЯ
Випробувальний центр ДП "Одесастандартметрологія" уповноважений на здійснення лабораторних досліджень (випробувань) харчових продуктів та продовольчої сировини для цілей Державного контролю

ДП "Одесастандартметрологія" має сучасні еталони і оснащення, кваліфікований і досвідчений персонал, актуалізований фонд нормативної документації, атестованих аудиторів і повірників, а також численні угоди про співпрацю з компетентними організаціями (Держфлотінспекцією України, Російським Морським Регістром Судноплавства, SGS, Бюро Верітас, акредитованими в Україні та за кордоном органами з сертифікації, випробувальними лабораторіями тощо). Наше підприємство має відділи в Ізмаїлі та Подольську.

НАШІ ПОВНОВАЖЕННЯ В СФЕРІ ОЦІНКИ ВІДПОВІДНОСТІ (СЕРТИФІКАЦІЇ)

Паспорт безпеки на хімічну речовину

Просмотров: 19537

Паспорт безпеки хімічної речовини (продукту, матеріалу) (англ. material safety data sheet – MSDS; safety data sheet – SDS) – зведений документ, який включає в себе інформацію про небезпеки приводимого продукту та поради про заходи безпеки. MSDS вважається важливою частиною документації на хімічну продукцію і використовується для надання правдивої інформації замовникам речовини.

Паспорт обов'язковий при здійсненні експортно-імпортних операцій, сертифікації та при отриманні інших документів.

Паспорт SDS розробляється на продукцію, що застосовується в повсякденному житті чи промисловості і обов'язково включає дані, які необхідні для безпечної життєдіяльності людини і збереження навколишнього середовища.

У MSDS знаходиться більш детальна інформація в порівнянні з етикеткою продукту, вивчивши яку можна дізнатися про шкідливість продукту, як використовувати продукт безпечно, чого чекати, якщо наведені рекомендації не будуть виконані, як розпізнати симптоми впливу, і що робити, якщо виникне надзвичайна ситуація внаслідок неправильного застосування продукту.

Дані паспортів безпеки комплектуються відповідно до вимог національного, європейського та міжнародного законодавств:
ДСТУ ГОСТ 30333:2009 «Паспорт безпечності хімічної продукції. Загальні вимоги»;
ДСТУ ГОСТ 31340:2009 «Попереджувальне маркування. Загальні вимоги»;
ГОСТ 30333:2007 «Паспорт безопасности химической продукции. Общие требования»;
ISO 11014:2009 «Safety data sheet for chemical products»;
Постанова ЄС № 1272/2008;
Регламент ЄС 1907/2006 REACH. У відповідності з даним документом, хімічні речовини зможуть потрапити на ринок ЄС тільки у разі їх завчасної реєстрації. У разі якщо перевозима хімічна речовина або препарат значиться як небезпечне, то перевізнику необхідно підготувати і пред'явити паспорт безпеки хімічної продукції, складений згідно з умовами REACH.

Виходячи з вимог вищеперелічених нормативних документів, паспорт безпеки хімічної речовини служить довідковим посібником і може бути складений у вільній формі, включаючи 16 обов'язкових пунктів із зазначенням фізичних властивостей речовини, згадки про токсичності, впливі на самопочуття, заходи надання першої допомоги, хімічної активності, умови зберігання та переробки, необхідності застосування захисного спорядження та спеціальних засобів захисту, методах знищення.

ДП «Одесастандартметрологія» надає інформаційно-консультаційні послуги підприємствам по:
розробці паспортів безпеки на хімічну речовину (SDS/MSDS);
оновленні паспортів безпеки на хімічну речовину;
перевірці паспортів безпеки на хімічну речовину (MSDS/SDS) та адаптації їх до вимог регламенту REACH та CLP.

За більш детальною інформацією Ви можете звернутися до нашого фахівця:

тел. (048) 715-00-94

або скориставшись формою зворотного зв'язку

Отримайте відповіді на Ваші запитання, заповнивши наведену нижче форму. Також будемо вдячні Вам за будь-які зауваження та пропозиції щодо оптимізації роботи підприємства.

ДП "Одесастандартметрологія" не має контрольно-наглядових повноважень.
Прохання зі скаргами на якість товарів, робіт і послуг звертатись до ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області