ПРАЦЮЄМО У ЗВИЧАЙНОМУ РЕЖИМІ  Phone ,     E-mail     Адреса

ШАНОВНІ КЛІЄНТИ!
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ОДЕСАСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ"
ПРАЦЮЄ ДЛЯ ВАС, ПРАЦЮЄ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ!
МИ ЗАБЕЗПЕЧЕНІ РЕЗЕРВНИМ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯМ, ЩО СПРИЯЄ БЕЗПЕРЕБІЙНОМУ ВИРОБНИЧОМУ ПРОЦЕСУ В ПОВНОМУ ОБСЯЗІ.
ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ! ДОВІДКИ: (0482) 49-61-95, (048) 722-41-95

СТАНДАРТ ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT)
Шановні відвідувачи! У фонді НД ДП "Одесастандартметрологія" ви можете замовити національний стандарт ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) «СИСТЕМИ КЕРУВАННЯ БЕЗПЕЧНІСТЮ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. ВИМОГИ ДО БУДЬ-ЯКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ В ХАРЧОВОМУ ЛАНЦЮЗІ»,
що набув чинності 1 вересня 2021 року і виданий українською мовою. Контактний телефон: (0482) 49-61-79
ДО УВАГИ ПІДПРИЄМСТВ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ, ЩО ПРАЦЮЮТЬ У СФЕРІ НАДАННЯ МЕДИЧНИХ ТА СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ НАСЕЛЕННЮ
Щодо моніторингу рівня випромінювання ультрафіолетових бактерицидних ламп
ВИПРОБУВАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПІДПРИЄМСТВА ОТРИМАВ НОВІ ПОВНОВАЖЕННЯ
Випробувальний центр ДП "Одесастандартметрологія" уповноважений на здійснення лабораторних досліджень (випробувань) харчових продуктів та продовольчої сировини для цілей Державного контролю
ДП "Одесастандартметрологія" має сучасні еталони і оснащення, кваліфікований і досвідчений персонал, актуалізований фонд нормативної документації, атестованих аудиторів і повірників, а також численні угоди про співпрацю з компетентними організаціями (Держфлотінспекцією України, SGS, Бюро Верітас, акредитованими в Україні та за кордоном органами з сертифікації, випробувальними лабораторіями тощо). Наше підприємство має відділи в Ізмаїлі та Подольську.

НАШІ ПОВНОВАЖЕННЯ В СФЕРІ ОЦІНКИ ВІДПОВІДНОСТІ (СЕРТИФІКАЦІЇ)

Паспорт безпеки (SDS (safety data sheet) - паспорт безпеки; MSDS (material safety data sheet) - лист охорони даних, характеристика безпеки матеріалу) розробляємо відповідно до Регламенту ЄС №1907/2006 REACH. Контакти для отримання більш детальної інформації:

(048) 715-00-94, E-mail: 17@sm.od.ua Детальніше
Отримайте відповіді на Ваші запитання, заповнивши наведену нижче форму. Також будемо вдячні Вам за будь-які зауваження та пропозиції щодо оптимізації роботи підприємства.

ДП "Одесастандартметрологія" не має контрольно-наглядових повноважень.
Прохання зі скаргами на якість товарів, робіт і послуг звертатись до ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області