Як ми відзначаємо 8 березня

Опубликовано: 12 Март 2018

Ось вже понад 100 років світове співтовариство багатьох країн світу, в тому числі і Україна, відзначають міжнародний жіночий День 8 березня.

Напередодні цього чудового свята, в стінах ДП «Одесастандартметрологія», відбулися урочисті збори, в ході яких генеральний директор - Гукасян Антон Петросович привітав чарівних жінок нашого підприємства, подякував усім за щоденну працю, за безцінний  внесок у нашу спільну справу і побажав усім міцного здоров'я , любові, миру, добра і великого жіночого щастя.

Разом з колективом відзначити цей дивовижний свято Весни, були запрошені і жінки - ветерани підприємства, які не тільки внесли свою лепту в розвиток нашого Центру завдяки своїм знанням, вмінням, цілеспрямованості, досвіду, а й прикрасили його своєю чарівністю і просто жіночою красою.

Як багато приємних, теплих слів і добрих побажань було сказано всім присутнім в цей чудовий день.

Кожна жінка нашого колективу отримала до свята грошову винагороду, а з урочистих зборів пішла з хорошим настроєм і прекрасними квітами!