Одеська область відзначила свою 86-ту річницю

Опубликовано: 13 Март 2018

Одеська область, утворена 27 лютого 1932 року, є найбільшою за територією областю України, яка розташована на південному заході країни. На півночі і сході область межує з Вінницькою, Кіровоградською та Миколаївською областями, на півдні - з Румунією, на заході - з Молдовою, омивається водами Чорного моря.

В Одеській області 52 міських населених пункти і одна тисяча сто двадцять чотири села, 26 районів.

Завдяки розвитку сільського господарства, промисловості і туристичного комплексу, область займає важливе місце в структурі народногосподарського комплексу України. Одещина багата своїми культурними традиціями, досягненнями в науці, освіті, культури.

Життя і розвиток Одеської області - це хороший приклад мирного і дружнього спільного співіснування і творчої роботи людей 133 національностей десятка різних конфесій.

Відзначити своє 86-річчя в Одеській обласній державній адміністрації вирішили незвично.

3 березня на проспекті Шевченка, в парку обласної ради відбувся святковий захід на честь 86-ї річниці створення Одеської області.

В цей день на площі перед ОДА на виставці-ярмарку "Скарби Одещини" була представлена продукція сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, підприємств харчової та переробної промисловості, проведені різні конкурси, виступи авторських колективів. Не залишилися осторонь і підприємства з надання туристичних послуг в сільській місцевості, колективи художньої самодіяльності.

26 районів нашого регіону пригощали кращими стравами - ніжними голубцями і млинцями, смаженим м'ясом, гарячим глінтвейном, червоним вином. Усі присутні могли особисто навчитися карбувати справжні монети і працювати з глиною, дивлячись на класних гончарів. І ще багато-багато цікавого. Все це відбувалося під запальну музику в дусі кращих одеських музикантів!

ДП «Одесастандартметрологія», надаючи послуги з сертифікації, метрології та стандартизації у всіх сферах життя суспільства, так само взяло участь в цьому чудовому святі з метою просвітницької діяльності про роботу підприємства в сучасних ринкових умовах. Усі присутні змогли ознайомитися з інформацією про наше підприємство на рекламній продукції, брошурах, рекламних щитах ...

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, РІДНИЙ КРАЙ !!!!