Семинар 9001:2015 (ДСТУ EN ISO 9001:2018) и ISO 19011:2018 в Одессе

Паспорт безпеки (SDS (safety data sheet) - паспорт безпеки; MSDS (material safety data sheet) - лист охорони даних, характеристика безпеки матеріалу) розробляємо відповідно до Регламенту ЄС № 1907/2006 REACH. Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до відділу інформаційно-аналітичної роботи: тел. (048) 715-00-94, email: 17@sm.od.uaДетальніше

УВАГА! ВИПРОБУВАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПІДПРИЄМСТВА ОТРИМАВ НОВІ ПОВНОВАЖЕННЯ
Випробувальний центр ДП "Одесастандартметрологія" уповноважений на здійснення лабораторних досліджень (випробувань) харчових продуктів та продовольчої сировини для цілей Державного контролю

ДП "Одесастандартметрологія" має сучасні еталони і оснащення, кваліфікований і досвідчений персонал, актуалізований фонд нормативної документації, атестованих аудиторів і повірників, а також численні угоди про співпрацю з компетентними організаціями (Держфлотінспекцією України, Російським Морським Регістром Судноплавства, SGS, Бюро Верітас, акредитованими в Україні та за кордоном органами з сертифікації, випробувальними лабораторіями тощо). Наше підприємство має відділи в Ізмаїлі та Подольську.

НАШІ ПОВНОВАЖЕННЯ В СФЕРІ ОЦІНКИ ВІДПОВІДНОСТІ

Виставка-конкурс «Барви якісного світу - 2019»

Одеській регіональний центр стандартизації метрології та сертифікації запрошує дітей, віком від 5 до 17 років, що мешкають у Одесі і Одеській області прийняти участь у виставці-конкурсі дитячого малюнку та скульптури.

Метою даного заходу є формування у свідомості дітей – наймолодших споживачів суспільства, асоціативного уявлення про якісну та безпечну продукцію, популяризацію руху за підвищення якості життя та процвітання рідного краю.

У рамках Конкурсу буде визначено кращий малюнок і скульптуру за наступними номінаціями:

• • «Мій вибір – якісна продукція»
  • • «Ми за здорове життя»
  • • «Світ навколо нас»
  • • «Майбутнє мого краю»

За віком учасники конкурсу поділяються на три категорії:

• • 1 категорія: 5-8 років;
  • • 2 категорія: 9-12 років;
  • • 3 категорія: 13-17 років.

До участі у конкурсі приймаються виключно індивідуальні творчі роботи, виконані в графічній або живописній техніці (олівці, фарби тощо).

Максимально допустимий формат малюнка А2 (420х594мм).
Скульптури приймаються у довільній формі.

Конкурсні роботи із заповненою анкетою прийматимуться за адресою: вул. Чорноморська, 10, каб. №24, у термін з 10.05.2019 до 18.10.2019 року.

Результати конкурсу будуть висвітлені у ЗМІ. 25 жовтня 2019 року відбудеться нагородження переможців конкурсу (місце проведення урочистих заходів буде повідомлено додатково).

Телефони для довідок: (048) 715-00-94.

word «Анкета учасника»