Вимоги стандартів НАТО до систем якості

Опубликовано: 30 Март 2018

ПРОГРАМА СЕМІНАРУ

Вимоги стандартів НАТО до систем якості.
Інтеграція вимог військових стандартів України в СМЯ підприємства.

СІМІНАР ПРОВОДИТЬСЯ 17-18 травня 2018 р. на базі

ДП «Одесастандартметрологія» за адресою:  м. Одеса, вул. Чорноморська, 10 (актова зала)

Вартістьучасті у семінарі 3000 грн. с ПДВ для одного участника. Оплата здійснюється за безготівковим розрахунком після укладення договору.

Організатор: ТОВ «Телекарт-Прилад» (розробник і виробник засобів зв'язку, управління, телекомунікацій, обробки і передачі інформації для ЗС України) та ДП «Одесастандартметрологія» (найбільший у південному регіоні центр, стандартизації, метрології та сертифікації, який є акредитованим органом оцінки відповідності ).

Тренер семінару:      Кравченко Олексій - керівник службиякості ТОВ «Телекарт-Прилад».

Литвиненко Тетяна -  керівник відділу сертифікації систем менеджменту, аудитор.

Мета семінару: формування розуміння вимог стандартів НАТО при розробці, реалізації і підтримці систем менеджменту якості на підприємствах ОПК України.

Контактні дані

Кравченко Олексій:

Тел. 048-711-60-81

Моб. 095-27-46-900

Литвиненко Тетяна

тел. 048-2-49-61-95

E-mail:16@sm.od.ua

З питань участі звертайтесь до нас одним із таких способів:

тел. 048-715-00-94

E-mail: 17@sm.od.ua