Урочисті збори до професійного свята

Опубликовано: 09 Октябрь 2018

5 жовтня у актовому залі ДП «Одесастандартметрологія» відбулося урочисте засідання, присвячене Дню працівників стандартизації та метрології в України (відзначається 10 жовтня с 2002 року), а також Всесвітньому дню стандартів.

На святі були присутні гості, провідні фахівці підприємства, а також до нас завітали заслужені ветерани, які внесли вагомий вклад в його становлення і розвиток.

Після виконання державного гімну України, відкрив урочисте засідання Генеральний директор підприємства – Гукасян Антон Петросович, який перш за все привітав гостей та подякував ветеранам і діючім робітникам підприємства за їх безцінний внесок у розвиток метрології, стандартизації та сертифікації Одещини. Також з щирою промовою й привітаннями виступили колишній директор підприємства, а нині заслужений ветеран Сейфуллін Заріф Борисович, профсоюзний лідер Сергієва Ірина Петрівна, заступник генерального директора Черненко Світлана Миколаївна.

Відразу після всіх привітань , ветерани та співробітники отримали грамоти й грошові нагороди від Генерального директора, також Гукасян А.П. вручив подяки від Міністерства економічного розвитку і торгівлі України співробітникам, які відзначилися під час Міжнародного форуму з питань технічного регулювання.

Квіти і незабутня атмосфера святкування Дня працівників стандартизації та метрології в Україні і Всесвітнього дня стандартів запам’ятаються всім присутнім надовго. А щирі побажання лише підштовхнуть до виконання планів і натхнення, посприяють подальшому розвитку, зростанню та процвітанню.