Опубликовано: 22 Ноябрь 2018

Цей Технічний регламент визначає вимоги до лакофарбових матеріалів для будівель та ремонту колісних транспортних засобів щодо вмісту летких органічних сполук, що входять до їх складу. Документ розроблений на основі Директиви 2004/42/ЄС Європейського Парламенту та Ради від 21 квітня 2004 року про обмеження викидів летких органічних сполук через використання органічних розчинників у певних фарбах і лаках та продуктах повторної обробки автомобілів і про внесення змін до Директиви 1999/13/ЄС.

Дія цього Технічного регламенту поширюється на матеріали, які застосовуються для фарбування будинків, їх облицювання, збірних і допоміжних частин та конструкцій з декоративною, функціональною і захисною метою.