Відбулася урочиста церемонія нагородження переможців Конкурсу дитячого малюнка

Опубликовано: 03 Декабрь 2018

«Барви якісного світу» — так, ви почули правильно, саме «якісного». Таку назву ми дали Конкурсу дитячого малюнку, який провело наше державне підприємство «Одесастандартметрологія». Цей захід існує вже більше 10 років, його головна мета — сформувати у юних споживачів суспільства уявлення про якісну і безпечну продукцію.

30 листопада в художній галереї на Катеринінській площі, 5 нагородили переможців  Конкурсу, в якому брало участь близько 300 робіт, виконані дітьми віком від 5 до 17 років.

З урочистим словом поздоровлення виступив Генеральний директор підприємства ,голова конкурсної комісії Антон Петросович Гукасян.

Номінації звучать так :«Мій вибір — якісна продукція», «Ми за здорове життя», «Світ навколо нас», «Майбутнє мого краю». Переможцям вручили подарунки і грамоти.

Ми постаралися створити для дітей святкову атмосферу. Переможців і гостей зустрічав і розважав відомий в нашому місті клоун Лін.