І не тільки з добрим серцем ...

Опубликовано: 21 Декабрь 2018

У невеликому, але затишному залі на вулиці Макаренка, 20 було багатолюдно і шумно від дитячих голосів і веселощів. Тут зібралися дівчинки з дитячого будинку-інтернату для дітей-інвалідів з обмеженими розумовими можливостями. Для діточок була організована насичена концертна програма, присвячена Дню Святого Миколая.

Урочистий захід відкрив святий отець Сергій, який є постійним гостем дитячого будинку-інтернату, він прочитав молитву, подарував усім діткам молитовники та розповів про свято.

Для того, щоб порадувати вихованців інтернату запросили дитячі ансамблі, які виступили з танцювальними і вокальними номерами. Також були присутні представники Одеської обладміністрації, телеканал "Думська", волонтери і спонсори. Не залишилося осторонь і наше державне підприємство "Одесастандартметрологія".

З великим серцем і відкритою душею ми взяли участь у допомозі для дитячого будинку-інтернату, виступивши в якості одного зі спонсорів з питання капітального ремонту двох приміщень для проживання і навчання дітей різного віку, які були відкриті в урочистій обстановці до Дня Святого Миколая. Крім іншого, представники ДП "Одесастандартметрологія" вручили подарунки діткам, які взяли участь в конкурсі дитячого малюнку "Барби якісного світу", який проводився нашим підприємством.

Було дуже приємно брати участь в подібному заході і поділитися частинкою тепла своєї душі, а натомість побачити щасливі обличчя дітей.