Новорічні привітання колективу

Опубликовано: 29 Декабрь 2018

28 грудня у актовому залі ДП «Одесастандартметрологія» відбулося урочисте засідання, присвячене до Нового Року (2019).

На святі були присутні заслужені ветерани, провідні фахівці, які уособлюють собою кращих представників професії в регіоні.

Після виконання державного гімну України, відкрив урочисте засідання Генеральний директор підприємства – Гукасян Антон Петросович, який перш за все привітав гостей та подякував ветеранам і діючім робітникам підприємства за їх безцінний внесок у розвиток метрології, стандартизації та сертифікації Одещини.

Також з щирою промовою й привітаннями виступили заступник генерального директора Черненко Світлана Миколаївна , заслужені ветерани ДП "Одесастандартметрологія" Сейфуллін Заріф Борисович, Сергієва Ірина Петрівна, Стриженюк Володимир Тимофійович, Калиновський Борис Яковлевич, та інші співробітники підприємства.

Відразу після всіх привітань гостей і доповідей, ветерани та співробітники отримали грошові нагороди до свята від керівництва підприємства.

Квіти ,ялинка, іграшки і незабутня атмосфера свята запам’ятаються всім присутнім надовго. А щирі побажання лише підштовхнуть до виконання планів і натхнення, посприяють подальшому розвитку, зростанню та процвітанню.