Семинар 9001:2015 (ДСТУ EN ISO 9001:2018) и ISO 19011:2018 в Одессе

Паспорт безпеки (SDS (safety data sheet) - паспорт безпеки; MSDS (material safety data sheet) - лист охорони даних, характеристика безпеки матеріалу) розробляємо відповідно до Регламенту ЄС № 1907/2006 REACH. Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до відділу інформаційно-аналітичної роботи: тел. (048) 715-00-94, email: 17@sm.od.uaДетальніше

УВАГА! ВИПРОБУВАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПІДПРИЄМСТВА ОТРИМАВ НОВІ ПОВНОВАЖЕННЯ
Випробувальний центр ДП "Одесастандартметрологія" уповноважений на здійснення лабораторних досліджень (випробувань) харчових продуктів та продовольчої сировини для цілей Державного контролю

ДП "Одесастандартметрологія" має сучасні еталони і оснащення, кваліфікований і досвідчений персонал, актуалізований фонд нормативної документації, атестованих аудиторів і повірників, а також численні угоди про співпрацю з компетентними організаціями (Держфлотінспекцією України, Російським Морським Регістром Судноплавства, SGS, Бюро Верітас, акредитованими в Україні та за кордоном органами з сертифікації, випробувальними лабораторіями тощо). Наше підприємство має відділи в Ізмаїлі та Подольську.

НАШІ ПОВНОВАЖЕННЯ В СФЕРІ ОЦІНКИ ВІДПОВІДНОСТІ

ДП "Одесастандартметрологія" отримало вагоповірочну лабораторію на базі автомобіля для випробувань вагів з НГЗ від 500 кг до 80 тонн

Вагоповірочна лабораторія на базі автомобіля вантажопідйомністю до 20 тонн у комплекті

Призначення лабораторії: вагоповірочна лабораторія призначена для проведення випробувань вагів статичного зваження середнього класу точності, з найбільшою границею зважування від 500 кг до 80 тонн.

До складу вагоповірочної лабораторії  входять наступні основні складові одиниці: - шасі автомобіля МАЗ 6312С5 і укомплектоване дизельним двигуном екологічного стандарту  Євро 5, нове ; - причіп з конструктивними елементами (ложементами під гирі циліндричної форми діаметром 385 мм)) для надійного розташування та фіксації гир у кількості 26 одиниць під час їх транспортування (гирі розташовуються в 3 ряди по довжині причіпа, вісі гир-перпендикулярні подовжній вісі причіпа);

обладнання та комплектація: - спеціально виготовлена вантажоприймальна платформа з конструктивними елементами (ложементами під гирі циліндричної форми діаметром 385 мм)) для надійного розташування та фіксації гир у кількості 32 одиниці під час їх транспортування (гирі розташовуються в 3 ряди по довжині кузова, вісі гир-перпендикулярні подовжній вісі шасі ), а також місцем для встановлення генератора (в разі застосування); - тяглово-зчіплюючий пристрій (далі – фаркоп) для приєднання та транспортування причіпа з гирями; -обладнане відповідним чином робоче місце оператора крана – маніпулятора, яке забезпечує безпечні умови праці; - гідравлічний кран-маніпулятор; - допоміжні опори з гідравлічним приводом стійок опор; - гідравлічний насос для приведення в дію крана - маніпулятора і стійок опор; - електричний генератор відповідної потужності  для забезпечення роботи гідравлічного насосу; - пристрій для аварійного живлення гідравлічного насосу від зовнішнього джерела електроенергії (в разі застосування генератора); - легко зйомні тенти спеціально виготовленої платформи та причепа для захисту гир від атмосферних опадів; - комплект конструкторської документації; - комплект дозвільних документів на обладнання, що встановлюється на шасі автомобіля та причепі; - технічні паспорти автомобіля та причепа, оформлені у відповідності з вимогами чинного законодавства.

Призначення складових частин: - вагоповірочна лабораторія використовується для доставки гир до місця проведення випробувань ваг і в зворотньому напрямку; - гідравлічний кран-маніпулятор призначений для перевантаження гир з вагоповірочної лабораторії та причепу на вантажоприймальну платформу випробовуємих ваг і в зворотньому напрямку; - допоміжні опори з гідравлічним приводом стійок опор використовуються для підвищення стійкості вагоповірочної лабораторії до дії перекидаючих зусиль, що виникають під час роботи крана-маніпулятора; - електричний генератор (або коробка відбору потужності) служить для приведення в дію насоса гідравлічної системи маніпулятора та допоміжних опор; комплект шпильок М20×1,5 та спеціальних гайок, необхідний для надійного кріплення гир в ложементах під час транспортування.

Показники призначення: - загальна маса гир, кг 29000; - радіус дії стріли маніпулятора, м 8,7; - максимальна вантажопідйомність гідравлічного підйомника-маніпулятора при найбільшому радіусі дії стріли, кг 650; - місце розташування маніпулятора і допоміжних опор - за заднім бортом автомобіля; - повна маса автомобіля, кг (не більше) 33500; - повна маса причепа, кг (не більше) 18000.

Місце  дислокації: вул. Кузнечна (Ковальська), 13, м. Одеса, 65023