Паспорт безпеки (SDS (safety data sheet) - паспорт безпеки; MSDS (material safety data sheet) - лист охорони даних, характеристика безпеки матеріалу) розробляємо відповідно до Регламенту ЄС № 1907/2006 REACH. Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до відділу інформаційно-аналітичної роботи: тел. (048) 715-00-94, email: 17@sm.od.uaДетальніше

ВИПРОБУВАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПІДПРИЄМСТВА ОТРИМАВ НОВІ ПОВНОВАЖЕННЯ
Випробувальний центр ДП "Одесастандартметрологія" уповноважений на здійснення лабораторних досліджень (випробувань) харчових продуктів та продовольчої сировини для цілей Державного контролю

ДП "Одесастандартметрологія" має сучасні еталони і оснащення, кваліфікований і досвідчений персонал, актуалізований фонд нормативної документації, атестованих аудиторів і повірників, а також численні угоди про співпрацю з компетентними організаціями (Держфлотінспекцією України, Російським Морським Регістром Судноплавства, SGS, Бюро Верітас, акредитованими в Україні та за кордоном органами з сертифікації, випробувальними лабораторіями тощо). Наше підприємство має відділи в Ізмаїлі та Подольську.

НАШІ ПОВНОВАЖЕННЯ В СФЕРІ ОЦІНКИ ВІДПОВІДНОСТІ (СЕРТИФІКАЦІЇ)

Семінар "Основні вимоги ISO 9001:2015. Нова версія ISO 19011:2018 з урахуванням положень ISO 31000:2018 та ISO 9004:2018"

Просмотров: 1952

ISO 9001:2015

ШАНОВНІ ПАРТНЕРИ!

Запрошуємо вас прийняти участь у семінарі-практикумі за темою:

«Основні вимоги ISO 9001:2015. Нова версія ISO 19011:2018
з урахуванням положень ISO 31000:2018 та ISO 9004:2018»

Вартість семінару складатиме 2200 грн. (з ПДВ)*.

Дата проведення: 17 квітня 2019 р., реєстрація з 9:00 до 10:00, початок о 10:00

Місце проведення: м. Одеса, вул. Ковальська 13, 4 поверх, актова зала

Доповідач: д.ф.-м.н., проф. Новіков В.М. - директор ІПК ОДАТРЯ

На семінарі-практикумі будуть розглянуті наступні питання:

• основні вимоги ISO 9001:2018;
  • місце ISO 19011 в системі стандартів, що визначають вимоги до компетентності органів оцінки відповідності (ISO серії 17000)
    та стандартів, що визначають вимоги до систем управління (ISO 22000, 27000, 50000, 9000, 14000,39000 та ін.);
  • принципи проведення аудитів та методи роботи аудитора при перевірці відповідності систем управління за ISO 19011:2018;
  • розробка документів;
  • основи оцінювання систем за ISO 9004:2018.

Учасники отримають посвідчення державного зразка про підвищення кваліфікації аудитора.

Більше дізнатись про семінар: тел. (048) 726-79-78, (048) 49-61-95

Подати заявку на участь: e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. або факс (048) 715-00-95

ЗАВАНТАЖИТИ ЗАЯВКУ

Отримайте відповіді на Ваші запитання, заповнивши наведену нижче форму. Також будемо вдячні Вам за будь-які зауваження та пропозиції щодо оптимізації роботи підприємства.

ДП "Одесастандартметрологія" не має контрольно-наглядових повноважень.
Прохання зі скаргами на якість товарів, робіт і послуг звертатись до ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області