Паспорт безпеки (SDS (safety data sheet) - паспорт безпеки; MSDS (material safety data sheet) - лист охорони даних, характеристика безпеки матеріалу) розробляємо відповідно до Регламенту ЄС № 1907/2006 REACH. Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до відділу інформаційно-аналітичної роботи: тел. (048) 715-00-94, email: 17@sm.od.uaДетальніше

УВАГА! ВИПРОБУВАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПІДПРИЄМСТВА ОТРИМАВ НОВІ ПОВНОВАЖЕННЯ
Випробувальний центр ДП "Одесастандартметрологія" уповноважений на здійснення лабораторних досліджень (випробувань) харчових продуктів та продовольчої сировини для цілей Державного контролю

ДП "Одесастандартметрологія" має сучасні еталони і оснащення, кваліфікований і досвідчений персонал, актуалізований фонд нормативної документації, атестованих аудиторів і повірників, а також численні угоди про співпрацю з компетентними організаціями (Держфлотінспекцією України, Російським Морським Регістром Судноплавства, SGS, Бюро Верітас, акредитованими в Україні та за кордоном органами з сертифікації, випробувальними лабораторіями тощо). Наше підприємство має відділи в Ізмаїлі та Подольську.

НАШІ ПОВНОВАЖЕННЯ В СФЕРІ ОЦІНКИ ВІДПОВІДНОСТІ

Оновлений стандарт ISO покращить якість цифрових фотографій

Сьогдні, у час цифрової епохи нові технології зробили процес створення фотографій в рази більше простим, швидким і дешевим. Забезпечувати найкращу якість фотографічного зображення, незалежно від погодних та інших умов, розробникам і виробникам подібних гаджетів допомагають міжнародні стандарти, одним з яких є нещодавно опублікований документ Міжнародної організації зі стандартизації (ISO) – ISO 12232:2019 "Фотографія. Цифрові фотоапарати. Визначення експозиційного індексу, значення чутливості ISO, стандартної вихідної чутливості і рекомендованого експозиційного індексу".

Стандарт був розроблений фахівцями технічного комітету ISO/TC 42 «Фотографія», участь у його розробці брали галузеві експерти з таких відомих компаній у сфері фотоіндустрії, як Apple, Canon, Google, Nikon, Olympus і Sony. Цей документ використовується для установки коректної експозиції камери під час зйомці або вручну, або автоматично, а також для запису експозиції камери у вигляді метаданих в файлах зображень практично всіх існуючих смартфонів і цифрових фотокамер.

Він забезпечує стандартний метод порівняння фотографічної світлочутливості різних цифрових камер і камер смартфонів. Таким чином, стандарт не тільки дозволяє споживачам приймати більш обґрунтовані рішення щодо придбання того чи іншого продукту, але й допомагає різним продуктам безперешкодно працювати в зв'язці один з одним за рахунок взаємосумісності.

Документ також дозволяє виробникам обладнання та програм для цифрової обробки зображень впроваджувати в свої продукти технології, які відповідають міжнародним узгодженим специфікаціям.

Переглянута версія стандарту ISO 12232, пропонує розширений перелік характеристик і описує більш високі значення ключових параметрів. Це важливо, оскільки фотокамери стають з кожним роком все більш чутливими - багато таких пристрої споживчого класу можуть тепер знімати високоякісні фотографії при дуже слабкому освітленні. Документ ISO 12232:2019 також спрощує і роз'яснює деякі процеси і математичні функції, які використовуються для визначення повідомляються значень охоплюються стандартом параметрів.