Паспорт безпеки (SDS (safety data sheet) - паспорт безпеки; MSDS (material safety data sheet) - лист охорони даних, характеристика безпеки матеріалу) розробляємо відповідно до Регламенту ЄС № 1907/2006 REACH. Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до відділу інформаційно-аналітичної роботи: тел. (048) 715-00-94, email: 17@sm.od.uaДетальніше

ВИПРОБУВАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПІДПРИЄМСТВА ОТРИМАВ НОВІ ПОВНОВАЖЕННЯ
Випробувальний центр ДП "Одесастандартметрологія" уповноважений на здійснення лабораторних досліджень (випробувань) харчових продуктів та продовольчої сировини для цілей Державного контролю

ДП "Одесастандартметрологія" має сучасні еталони і оснащення, кваліфікований і досвідчений персонал, актуалізований фонд нормативної документації, атестованих аудиторів і повірників, а також численні угоди про співпрацю з компетентними організаціями (Держфлотінспекцією України, Російським Морським Регістром Судноплавства, SGS, Бюро Верітас, акредитованими в Україні та за кордоном органами з сертифікації, випробувальними лабораторіями тощо). Наше підприємство має відділи в Ізмаїлі та Подольську.

НАШІ ПОВНОВАЖЕННЯ В СФЕРІ ОЦІНКИ ВІДПОВІДНОСТІ (СЕРТИФІКАЦІЇ)

Вступив в силу Технічний регламент щодо встановлення системи для визначення вимог щодо екодизайну енергоспоживаючих продуктів

06 квітня 2019 року в Україні вступив в силу Технічний регламент щодо встановлення системи для визначення вимог щодо екодизайну енергоспоживаючих продуктів. Таким чином починається впровадження важливого європейського інструменту - екодизайн, що визначає вимоги щодо енергоефективності та екологічності різних енергоспоживаючих продуктів.

Регламент встановлює систему для визначення вимог щодо екодизайну енергоспоживаючих продуктів для забезпечення вільного руху таких продуктів на українському ринку. Він розроблений на основі Директиви Європейського Парламенту та Ради 2009/125/ЄС від 21 жовтня 2009 року, що встановлює систему для визначення вимог щодо екодизайну, яка застосовується до енергоспоживаючих продуктам.

Згідно із зазначеною Директивою екодізайн означає інтеграцію екологічних аспектів в дизайн продукту з метою поліпшення екологічних характеристик продукту протягом усього його життєвого циклу. Вимоги екодизайну - це будь-які вимоги, пов'язані з продуктом або дизайном продукту, метою яких є поліпшення екологічних характеристик, або будь-які вимоги щодо інформування про екологічні аспекти продукту.

Технічний регламент визначає вимоги, яким повинні відповідати енергоспоживаючі продукти для їх введення в обіг та/або в експлуатацію, а також сприяє підвищенню енергоефективності та рівня охорони навколишнього природного середовища, одночасно збільшуючи безпеку енергопостачання. Він не поширюється на транспортні засоби для пасажирських або вантажних перевезень.

Встановлено, що перед введенням в обіг та/або в експлуатацію продукту, на який поширюється дія технічних регламентів щодо встановлення вимог до екодизайну за типами продуктів, виробник (його уповноважений представник) повинен нанести на нього знак відповідності технічним регламентам і скласти декларацію про відповідність.

Отримайте відповіді на Ваші запитання, заповнивши наведену нижче форму. Також будемо вдячні Вам за будь-які зауваження та пропозиції щодо оптимізації роботи підприємства.

ДП "Одесастандартметрологія" не має контрольно-наглядових повноважень.
Прохання зі скаргами на якість товарів, робіт і послуг звертатись до ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області