Паспорт безпеки (SDS (safety data sheet) - паспорт безпеки; MSDS (material safety data sheet) - лист охорони даних, характеристика безпеки матеріалу) розробляємо відповідно до Регламенту ЄС № 1907/2006 REACH. Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до відділу інформаційно-аналітичної роботи: тел. (048) 715-00-94, email: 17@sm.od.uaДетальніше

ВИПРОБУВАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПІДПРИЄМСТВА ОТРИМАВ НОВІ ПОВНОВАЖЕННЯ
Випробувальний центр ДП "Одесастандартметрологія" уповноважений на здійснення лабораторних досліджень (випробувань) харчових продуктів та продовольчої сировини для цілей Державного контролю

ДП "Одесастандартметрологія" має сучасні еталони і оснащення, кваліфікований і досвідчений персонал, актуалізований фонд нормативної документації, атестованих аудиторів і повірників, а також численні угоди про співпрацю з компетентними організаціями (Держфлотінспекцією України, Російським Морським Регістром Судноплавства, SGS, Бюро Верітас, акредитованими в Україні та за кордоном органами з сертифікації, випробувальними лабораторіями тощо). Наше підприємство має відділи в Ізмаїлі та Подольську.

НАШІ ПОВНОВАЖЕННЯ В СФЕРІ ОЦІНКИ ВІДПОВІДНОСТІ (СЕРТИФІКАЦІЇ)

Технічний регламент щодо вимог до екодизайну для ламп спрямованого випромінення, світлодіодних ламп і пов’язаного з ними обладнання

27 березня 2019 р. прийнято Постанову КМУ №264 "Про затвердження Технічного регламенту щодо вимог до екодизайну для ламп спрямованого випромінення, світлодіодних ламп і пов’язаного з ними обладнання"

Технічний регламент встановлює вимоги до екодизайну щодо введення в обіг таких електричних освітлювальних виробів (у тому числі вмонтованих в інші продукти): лампи спрямованого випромінення; світлодіодні лампи; пов’язане з ними обладнання, призначене для встановлення між мережею і лампами, у тому числі пускорегулівні апарати для ламп, пристрої керування та світильники.

Технічний регламент також встановлює вимоги до інформації про продукт для виробів спеціального призначення.

Технічний регламент розроблено на основі Регламенту Комісії (ЄС) № 1194/2012 від 12 грудня 2012 р., що доповнює Директиву Європейського Парламенту та Ради 2009/125/ЄС стосовно вимог щодо екодизайну для ламп спрямованого випромінення, світлодіодних ламп і пов’язаного з ними обладнання.

Дія цього Технічного регламенту не поширюється на світлодіодні модулі, які продаються як частина світильників, що вводяться в обіг у кількості менше ніж 200 одиниць на рік.

Технічний регламент набрав чинності 27.03.2019 р.

Отримайте відповіді на Ваші запитання, заповнивши наведену нижче форму. Також будемо вдячні Вам за будь-які зауваження та пропозиції щодо оптимізації роботи підприємства.

ДП "Одесастандартметрологія" не має контрольно-наглядових повноважень.
Прохання зі скаргами на якість товарів, робіт і послуг звертатись до ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області