Паспорт безпеки (SDS (safety data sheet) - паспорт безпеки; MSDS (material safety data sheet) - лист охорони даних, характеристика безпеки матеріалу) розробляємо відповідно до Регламенту ЄС № 1907/2006 REACH. Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до відділу інформаційно-аналітичної роботи: тел. (048) 715-00-94, email: 17@sm.od.uaДетальніше

ВИПРОБУВАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПІДПРИЄМСТВА ОТРИМАВ НОВІ ПОВНОВАЖЕННЯ
Випробувальний центр ДП "Одесастандартметрологія" уповноважений на здійснення лабораторних досліджень (випробувань) харчових продуктів та продовольчої сировини для цілей Державного контролю

ДП "Одесастандартметрологія" має сучасні еталони і оснащення, кваліфікований і досвідчений персонал, актуалізований фонд нормативної документації, атестованих аудиторів і повірників, а також численні угоди про співпрацю з компетентними організаціями (Держфлотінспекцією України, Російським Морським Регістром Судноплавства, SGS, Бюро Верітас, акредитованими в Україні та за кордоном органами з сертифікації, випробувальними лабораторіями тощо). Наше підприємство має відділи в Ізмаїлі та Подольську.

НАШІ ПОВНОВАЖЕННЯ В СФЕРІ ОЦІНКИ ВІДПОВІДНОСТІ (СЕРТИФІКАЦІЇ)

Опубліковані перші стандарти на простежуваність какао-бобів

Какао-боби - основний інгредієнт однієї з найулюбленіших ласощів у світі: шоколаду. Але вирощування цієї сільськогосподарської культури є досить непростим завданням. Крім того, ця культура вирощується головним чином на дрібних фермах в регіонах без необхідного рівня інфраструктури та з поганими умовами життя робітників, що ускладнює забезпечення екологічної та соціальної стійкості процесу виробництва.

Нещодавно Міжнародна організація з стандартизації (ISO) опублікувала першістандарти нової серії ISO 34101 на тему стійкості і простежуваності какао, які забезпечать цінний інструментарій для підтримки фермерів на шляху до процвітання і стабільності.

Серія стандартів ISO 34101, розроблена зацікавленими сторонами з усіх секторів какао-індустрії, в тому числі представників країн, де вирощується какао, і ринків, на яких воно споживається, покликана стимулювати професіоналізацію вирощування какао-бобів, сприяючи тим самим підвищенню рівня життя фермерів і поліпшенню умов праці. Вона охоплює організаційні, економічні, соціальні та екологічні аспекти вирощування какао-бобів, а також містить суворі вимоги до простежуваності, забезпечуючи більшу ясність щодо стійкості використовуваного какао. Серія стандартів ISO 34101 включає наступні документи:

• ISO 34101-1:2019 "Сталий і простежується какао - Частина 1: Вимоги до систем менеджменту стійкості какао";
  • ISO 34101-2:2019 "Сталий і простежується какао - Частина 2: Вимоги до ефективності (пов'язані з економічними, соціальними та екологічними аспектами)";
  • ISO 34101-3:2019 "Сталий і простежується какао - Частина 3: Вимоги до простежуваності";
  • ISO 34101-4:2019 "Сталий і простежується какао - Частина 4: Вимоги до схем сертифікації".
Отримайте відповіді на Ваші запитання, заповнивши наведену нижче форму. Також будемо вдячні Вам за будь-які зауваження та пропозиції щодо оптимізації роботи підприємства.

ДП "Одесастандартметрологія" не має контрольно-наглядових повноважень.
Прохання зі скаргами на якість товарів, робіт і послуг звертатись до ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області