Паспорт безпеки (SDS (safety data sheet) - паспорт безпеки; MSDS (material safety data sheet) - лист охорони даних, характеристика безпеки матеріалу) розробляємо відповідно до Регламенту ЄС № 1907/2006 REACH. Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до відділу інформаційно-аналітичної роботи: тел. (048) 715-00-94, email: 17@sm.od.uaДетальніше

ВИПРОБУВАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПІДПРИЄМСТВА ОТРИМАВ НОВІ ПОВНОВАЖЕННЯ
Випробувальний центр ДП "Одесастандартметрологія" уповноважений на здійснення лабораторних досліджень (випробувань) харчових продуктів та продовольчої сировини для цілей Державного контролю

ДП "Одесастандартметрологія" має сучасні еталони і оснащення, кваліфікований і досвідчений персонал, актуалізований фонд нормативної документації, атестованих аудиторів і повірників, а також численні угоди про співпрацю з компетентними організаціями (Держфлотінспекцією України, Російським Морським Регістром Судноплавства, SGS, Бюро Верітас, акредитованими в Україні та за кордоном органами з сертифікації, випробувальними лабораторіями тощо). Наше підприємство має відділи в Ізмаїлі та Подольську.

НАШІ ПОВНОВАЖЕННЯ В СФЕРІ ОЦІНКИ ВІДПОВІДНОСТІ (СЕРТИФІКАЦІЇ)

Стандарт ISO допоможе малим підприємствам при впровадженні систем екологічного менеджменту

Сьогодні перед підприємствами стоїть важлива задача: вони повинні адаптувати свій бізнес відповідним чином для мінімізації негативного впливу на навколишнє середовище. Тільки так вони зможуть вижити в конкурентній боротьбі і досягти процвітання. Системи екологічного менеджменту, засновані на стандарті 14001:2015 «Системи екологічного менеджменту. Вимоги та настанови щодо застосовування», допомагають організаціям ефективно управляти ризиками і використовувати всім існуючі можливості.

Впровадження такої системи забезпечує ряд переваг, включаючи підвищення ефективності використання природних ресурсів та енергії, більш суворе дотримання вимог законодавства та поліпшення відносин з клієнтами. Однак малі і середні підприємства часто стикаються з труднощами при впровадженні систем екологічного менеджменту через порівняно невелику чисельність персоналу і малий обсяг доступних ресурсів. Але це аж ніяк не означає, що скористатися цією можливістю можуть тільки великі компанії. Розділення даного процесу на окремі етапи - ось ключ до успіху.

З цією метою був переглянутий збірник керівних вказівок ISO 14005:2019 «Системи управління якістю. Керівні принципи для гнучкого підходу до поетапної реалізації», який здатний надати підтримку компаніям будь-якого типу і розміру впроваджувати системи екологічного менеджменту, отримуючи переваги на кожному етапі цього процесу. Стандарт надає рекомендації виконувати вимоги поетапно і гнучко, адаптуючи систему екологічного менеджменту до конкретних потреб підприємства.

Отримайте відповіді на Ваші запитання, заповнивши наведену нижче форму. Також будемо вдячні Вам за будь-які зауваження та пропозиції щодо оптимізації роботи підприємства.

ДП "Одесастандартметрологія" не має контрольно-наглядових повноважень.
Прохання зі скаргами на якість товарів, робіт і послуг звертатись до ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області