Паспорт безпеки (SDS (safety data sheet) - паспорт безпеки; MSDS (material safety data sheet) - лист охорони даних, характеристика безпеки матеріалу) розробляємо відповідно до Регламенту ЄС № 1907/2006 REACH. Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до відділу інформаційно-аналітичної роботи: тел. (048) 715-00-94, email: 17@sm.od.uaДетальніше

ВИПРОБУВАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПІДПРИЄМСТВА ОТРИМАВ НОВІ ПОВНОВАЖЕННЯ
Випробувальний центр ДП "Одесастандартметрологія" уповноважений на здійснення лабораторних досліджень (випробувань) харчових продуктів та продовольчої сировини для цілей Державного контролю

ДП "Одесастандартметрологія" має сучасні еталони і оснащення, кваліфікований і досвідчений персонал, актуалізований фонд нормативної документації, атестованих аудиторів і повірників, а також численні угоди про співпрацю з компетентними організаціями (Держфлотінспекцією України, Російським Морським Регістром Судноплавства, SGS, Бюро Верітас, акредитованими в Україні та за кордоном органами з сертифікації, випробувальними лабораторіями тощо). Наше підприємство має відділи в Ізмаїлі та Подольську.

НАШІ ПОВНОВАЖЕННЯ В СФЕРІ ОЦІНКИ ВІДПОВІДНОСТІ (СЕРТИФІКАЦІЇ)

Оновлений європейський стандарт EN на сейфи та захищені сховища

Необхідність зберігання цінних речей, коштовностей, документів у безпечних місцях виникає як у великих підприємств та організацій, так і у звичайних сімей та приватних особ. Результатом такої потреби стала поява банкоматів, сейфів і захищених сховищ, які в даний час дуже широко поширені.

Технології захищених методів зберігання повинні регулярно оновлюватися і вдосконалюватися, щоб максимально можливий рівень безпеки.

У зв'язку з цим Європейський комітет зі стандартизації (CEN) приступив до повного перегляду та актуалізації стандарту EN 1143-1:2019 «Одиниці безпечного зберігання. Вимоги, класифікація та методи випробувань на стійкість до злому. Частина 1. Сейфи, сейфи для банкоматів, сейфові двері і захищені сховища».

У результаті оновлений документ встановлює основу для випробування автономних і вбудованих сейфів, сейфів і банкоматів, сейфових дверей і захищених сховищ, класифікуючи їх відповідно до їх стійкість до злому.

Хоча цей стандарт обмежений розглядом тільки фізичних властивостей сейфів та банкоматів і не призначений для більш широкого розгляду систем банкоматів, пропонована ним класифікація стійкісті до злому може також використовуватися для проектування систем безпеки.

При цьому слід враховувати те, що в залежності від навичок злочинця, умов на місці злочину і використовуваних інструментів, для реального злому банкомату може знадобитися значно більше часу, ніж при випробуванні.

Стандарт EN 1143-1 був розроблений технічним комітетом CEN/TC 263 «Безпечне зберігання грошових коштів, цінностей і носіїв даних», секретаріат якого в даний час знаходиться в Британському інституті стандартів (BSI).

Отримайте відповіді на Ваші запитання, заповнивши наведену нижче форму. Також будемо вдячні Вам за будь-які зауваження та пропозиції щодо оптимізації роботи підприємства.

ДП "Одесастандартметрологія" не має контрольно-наглядових повноважень.
Прохання зі скаргами на якість товарів, робіт і послуг звертатись до ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області