Паспорт безпеки (SDS (safety data sheet) - паспорт безпеки; MSDS (material safety data sheet) - лист охорони даних, характеристика безпеки матеріалу) розробляємо відповідно до Регламенту ЄС № 1907/2006 REACH. Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до відділу інформаційно-аналітичної роботи: тел. (048) 715-00-94, email: 17@sm.od.uaДетальніше

УВАГА! ВИПРОБУВАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПІДПРИЄМСТВА ОТРИМАВ НОВІ ПОВНОВАЖЕННЯ
Випробувальний центр ДП "Одесастандартметрологія" уповноважений на здійснення лабораторних досліджень (випробувань) харчових продуктів та продовольчої сировини для цілей Державного контролю

ДП "Одесастандартметрологія" має сучасні еталони і оснащення, кваліфікований і досвідчений персонал, актуалізований фонд нормативної документації, атестованих аудиторів і повірників, а також численні угоди про співпрацю з компетентними організаціями (Держфлотінспекцією України, Російським Морським Регістром Судноплавства, SGS, Бюро Верітас, акредитованими в Україні та за кордоном органами з сертифікації, випробувальними лабораторіями тощо). Наше підприємство має відділи в Ізмаїлі та Подольську.

НАШІ ПОВНОВАЖЕННЯ В СФЕРІ ОЦІНКИ ВІДПОВІДНОСТІ

Семінар "Система HACCP на підприємствах харчової промисловості. Особливості впровадження. Програми-передумови. Розробка Плану HACCP"

семинар HACCP семінар

ШАНОВНІ ПАРТНЕРИ!

Запрошуємо вас прийняти участь у семінарі-практикумі за темою:

«Система HACCP на підприємствах харчової промисловості.
Особливості впровадження. Програми-передумови.
Розробка Плану HACCP»

Вартість семінару складатиме 2400 грн. (з ПДВ)
Дата проведення: 19 вересня 2019 р., реєстрація з 9:00 до 10:00, початок о 10:00
Місце проведення: м. Одеса, вул. Ковальська 13, 4 поверх, актова зала
Доповідач: Литвиненко Т. В., аудитор

На семінарі-практикумі будуть розглянуті наступні питання:

• особливості впровадження та функціонування Системи HACCP;
  • законодавчі вимоги щодо програм-передумов;
  • методологія аналізу небезпечних чинників;
  • складання Плану HACCP;
  • виконання практично-тренувальних завдань.

По закінченню семінару учасники отримають свідоцтва.
Більше дізнатись про семінар: тел. (048) 726-79-78, (048) 49-61-95
Подати заявку на участь: e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. або факс (048) 715-00-95

ЗАВАНТАЖИТИ ЗАЯВКУ