Паспорт безпеки (SDS (safety data sheet) - паспорт безпеки; MSDS (material safety data sheet) - лист охорони даних, характеристика безпеки матеріалу) розробляємо відповідно до Регламенту ЄС № 1907/2006 REACH. Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до відділу інформаційно-аналітичної роботи: тел. (048) 715-00-94, email: 17@sm.od.ua

ДП "Одесастандартметрологія" має сучасні еталони і оснащення, кваліфікований і досвідчений персонал, актуалізований фонд нормативної документації, атестованих аудиторів і повірників, а також численні угоди про співпрацю з компетентними організаціями (Держфлотінспекцією України, Російським Морським Регістром Судноплавства, SGS, Бюро Верітас, акредитованими в Україні та за кордоном органами з сертифікації, випробувальними лабораторіями тощо). Наше підприємство має відділи в Ізмаїлі та Подольську.

НАШІ ПОВНОВАЖЕННЯ В СФЕРІ ОЦІНКИ ВІДПОВІДНОСТІ

Міністром розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України призначений Тимофій Милованов

Тимофій Милованов

29 серпня 2019 року Верховна Рада України на своєму засіданні проголосувала за новий склад Кабінету міністрів України, Міністром розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства став Тимофій Милованов.

Відповідне рішення підтримали 281 народних депутатів.

Тимофій Милованов, почесний президент Київської школи економіки, заступник Голови Ради Національного Банку України, співзасновник VoxUkraine, групи українських та закордонних економістів, що досліджують публічні політики України, а також він входить до складу академічної наглядової ради Київської школи економіки.

Тимофій Милованов автор досліджень з теорії ігор, теорії контрактів та інституціонального дизайну, які були опубліковані у великих міжнародних академічних журналах: Review of Economic Studies та Journal of Economic Theory.

У 2014 і 2015 роках Forbes Ukraine включав Тимофія Милованова до рейтингу найкращих українських економістів.