Паспорт безпеки (SDS (safety data sheet) - паспорт безпеки; MSDS (material safety data sheet) - лист охорони даних, характеристика безпеки матеріалу) розробляємо відповідно до Регламенту ЄС № 1907/2006 REACH. Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до відділу інформаційно-аналітичної роботи: тел. (048) 715-00-94, email: 17@sm.od.ua

ДП "Одесастандартметрологія" має сучасні еталони і оснащення, кваліфікований і досвідчений персонал, актуалізований фонд нормативної документації, атестованих аудиторів і повірників, а також численні угоди про співпрацю з компетентними організаціями (Держфлотінспекцією України, Російським Морським Регістром Судноплавства, SGS, Бюро Верітас, акредитованими в Україні та за кордоном органами з сертифікації, випробувальними лабораторіями тощо). Наше підприємство має відділи в Ізмаїлі та Подольську.

НАШІ ПОВНОВАЖЕННЯ В СФЕРІ ОЦІНКИ ВІДПОВІДНОСТІ

Уряд затвердив Порядок встановлення спеціальних умов імпорту харчових продуктів та кормів

Уряд затвердив Постанову від 09 жовтня 2019 р. № 869 "Про затвердження Порядку встановлення спеціальних умов імпорту харчових продуктів та кормів".

Постановою передбачається встановлення спеціальних умов імпорту харчових продуктів та кормів, посилення контролю за їх переміщенням через державний кордон України, усунення чи зменшення до прийнятного рівня загрози для здоров’я людини та/або тварини, пов’язаної із ризиком наявності небезпечного фактору у вантажі, що ввозиться (пересилається) на митну територію України.

Рішення прийняте з метою охорони території України від занесення особливо небезпечних хвороб тварин, у першу чергу спільних для тварин та людей.

Постанова від 09 жовтня 2019 р. № 869 "Про затвердження Порядку встановлення спеціальних умов імпорту харчових продуктів та кормів">>>