ПРАЦЮЄМО У ЗВИЧАЙНОМУ РЕЖИМІ  Phone ,     E-mail     Адреса   

Сертифікація систем управління якістю ISO 9001

Просмотров: 9418

Завантажити бланк заявки

Перелік необхідних документів

Сертифікація проводиться на відповідність вимогам стандарту ISO 9001 (ДСТУ ISO 9001), які носять загальний характер і не передбачають забезпечення одноманітності структури систем управління якістю або одноманітність документації тому, що можуть застосовуватися до діяльності будь-якої організації незалежно від типу, розміру та продукції, що випускається (послуги, що надається).

Текст ISO 9001 не містить вимог до інших систем менеджменту (екологічний менеджмент, техніка безпеки і охорона праці, фінансовий менеджмент), але дозволяє організації інтегрувати свою систему управління якістю з відповідними вимогами загальної системи менеджменту.

Застосування підходів ISO 9001 (ДСТУ ISO 9001) в системі управління підприємством допомагає вирішити багато внутрішніх і зовнішніх питань:
• описати і систематизувати процеси підприємства, в тому числі і виробничі;
• виробити єдиний підхід до управління і планування;
• забезпечити прозорість і легкість управління діяльністю організації;
• правильно організувати внутрішній контроль на підприємстві за допомогою внутрішніх аудитів;
• запровадити механізм постійного поліпшення системи управління і підвищити результативність і ефективність роботи співробітників на всіх рівнях.

І як наслідок:

• поліпшити якість продукції або послуг, тим самим підвищити задоволеність своїх замовників і зацікавлених сторін, до яких так само відноситься і держава;
• підвищити свою конкурентоспроможність на внутрішньому і зовнішньому ринку;
• підвищити інвестиційну привабливість підприємства;
• розширити можливості для співпраці із зарубіжними партнерами;
• отримати переваги перед конкурентами при участі в тендерах, при проведенні яких важлива увага приділяється наявності системи управління якістю на підприємстві.

Важливо знати, що на вартість сертифікації систем управління і подальших інспекційних аудитів впливають три основні чинники: це чисельність співробітників, категорія складності продукції, яку виробляє підприємство і кількість виробничих майданчиків, офісів, їх територіальне розташування.

Безпосередньо сертифікація на відповідність вимогам стандарту ISO 9001 (ДСТУ ISO 9001) дає підприємству можливість отримати сертифікат на систему управління якістю в реєстрі акредитованого органу з сертифікації систем управління ДП «Одесастандартметрологія». Повноваження органу з сертифікації підтверджені атестатом акредитації №8О028 Національного агентства з акредитації України (НААУ), сертифікати видаються відповідно до міжнародних норм і вимог.

Задати питання і отримати докладну інформацію по сертифікації системи менеджменту, Ви зможете у відділі сертифікації систем менеджменту.

Контактна інформація

Відділ сертифікації систем менеджменту

Сочинська Неля Григорівна начальник відділу
Пінакі Ольга Олександрівна заступник начальника відділу


Тел. відділу: (048) 725-15-07, (048) 726-79-78
E-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Адреса: м. Одеса, вул. Чорноморська, 10 (2 поверх, каб. 25)

Напишіть нам
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Отримайте відповіді на Ваші запитання, заповнивши наведену нижче форму. Також будемо вдячні Вам за будь-які зауваження та пропозиції щодо оптимізації роботи підприємства.

ДП "Одесастандартметрологія" не має контрольно-наглядових повноважень.
Прохання зі скаргами на якість товарів, робіт і послуг звертатись до ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області